‘Heivers gaon’ is de nieuwe single!

Het is een feit! Vol trots presenteren wij onze nieuwe single ‘Heivers gaon’ met bijgaande videoclip. Het is alweer ruim een jaar geleden sinds de laatste single van Limbo Project. Het werd ook ‘hoog tijd’ voor iets nieuws. Het werd zelfs meer dan dat! De single ‘Heivers gaon’ is een nummer waar me met heel veel plezier aan gewerkt hebben, een nummer wat ons op ideeën bracht voor de toekomst. De voorbode voor een ‘project’ waarover we medio oktober/november 2011 meer bekend maken. Ondanks dat het nummer een cover is van de Duitse band ‘Brings’, heeft het een typische ‘limbo Project sound’ met een muzikale hoofdrol voor zanger Jean Stassen. Zoals gezegd een voorbode voor een mooie toekomst!

Release single woensdag 22 juni

De laatste loodjes! De single is klaar, gemixed en gemasterd. Afgelopen woensdag zijn de leden van Limbo Project ‘de kroeg’ ingedoken om de videoclip op te nemen. Heel toepasselijk, want het verhaal rond deze nieuwe single speelt zich voor het grootste gedeelte af in een café, waar de hoofdrolspelers maar niet naar huis (heivers) willen gaan. In deze clip ook een bijzondere gastrol! Op woensdag 22 juni is de officiële release en zal ook de videoclip online worden gezet. Zoals eerder verklaard is de single een voorbode van een bijzonder project, waarbij Limbo Project ook een andere kant van zich zal laten zien. Voor de periode oktober/november hopen we een ‘mini-album’ klaar te hebben. Maar eerst uiteraard de release van deze single.

‘Thoes’ nummer 87 in de Limbo top 100

We hebben er niet speciaal melding van gemaakt, geen grote ‘lobby actie’ voor georganiseerd… maar toch heeft ‘Thoes’ uit maar liefst 1300 nummers de 87e plaats weten te bereiken in de Limbo top 100! Eerlijkheidshalve moeten we toegeven hier totaal niet met bezig te zijn geweest. Dit alles omdat onze focus vooral op onze nieuwe single is gespitst en op een ‘nieuw’ project wat na de zomervakantie gaat lopen. Maar, dat is een ander verhaal waar we binnenkort uitgebreid op terug zullen komen. We zijn nu vooral blij met de behaalde plek in de Limbo top 100 aller tijden.