Videoclip single ‘t Sleutelgaat nu te bekijken!

Daar is hij dan eindelijk, de videoclip behorend bij de single ‘t Sleutelgaat. Als je de clip bekeken hebt kun je je wel voorstellen wat een plezier wij alleen al aan het maken van de clip hebben beleefd. Uiteraard is weer niet alles helemaal vlekkeloos verlopen. De eerste opnamesessie mag als ‘mislukt’ worden beschouwd door helaas net iets te weinig licht voor de camera’s (….ja, het moet nu eenmaal low-budget helaas). Roger, die een prominente rol in zijn eigen verhaal speelt heeft op een maandagavond heel Roggel ‘doorgestrompeld en gevallen’. Helaas van alle blauwe plekken en schaafwonden…het was voor niets. De dag later is dan toch maar bij daglicht gefilmd… op een heel andere locatie, nl. Ospel. Met Jean achter de camera en Roger opnieuw strompelend en vallend, maar nu door Ospel, is het resultaat heel leuk geworden. Geniet ervan!

CD Kiek op Kölle gepresenteerd!

In een gezellig Café Sjrake in Roggel is de cd ‘Kiek op Kölle’ gepresenteerd. Een zeer verrassende en diverse avond, voor het publiek… maar zeker ook voor ons. Blij verrast waren we met het toch nog onverwachte bezoek van de Toddezèk en hun geweldige optreden. Henk Hover van L1 radio en TV reikte officieel de eerste cd uit en ook een kleine delegatie van Sjeng & the Gang bracht een akoestisch setje, anders dan anders…maar daarom juist leuk. Als laatste Harrie met èin Zwiêgelke die werkelijk de hele tent op zijn kop zette. Iedereen die gekomen is hartelijk dank, foto’s van de avond komen vlug online. De cd is overigens vanaf nu te downloaden via Legaldownload!

CD-presentatie zaterdag 21 januari in Roggel

Op zaterdag 21 januari is het dan eindelijk zo ver, de presentatie van de cd ‘Kiek op Kölle’ in café Sjrake te Roggel. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de opnames van de cd. Nu dit allemaal is afgerond kunnen we ons volledig focussen op de cd presentatie zelf. Het beloofd een zeer muzikaal avondje te worden, waarin we als band vanzelfsprekend de hoofdrol vertolken. Ook heten we enkele muzikale gasten welkom. De promotie machine draait volop (optreden TVL, sociale media, kranten etc.), graag nodigen we iedereen uit op deze datum. Aanvang is 21.30 uur.

Gasten:
Zoals aangekondigd zijn er ook muzikale gasten. Uit Weert treden tijdens de presentatie op: ‘Harrie en de gebroeëke Zwiêgelkes’. Vorig jaar twee dikke hits met ‘Nein man’ en ‘Hallo’. Optredens bij Giel Beelen en Bospop en nu te gast bij ons! Check ook hun nieuwe cd!

Lokatie: Café Sjrake, Kleine Laak 30 te Roggel.

Donderdag 5 januari te gast bij TV Limburg

Op donderdag 5 januari is Limbo Project te gast in het programma Limburg Vandaag van TV Limburg. Uiteraard zullen we onze huidige single ‘Ich höb dit leedje besteldj’ daar ten gehore brengen, maar ook onze nieuwe single die we eind januari officieel zullen uitbrengen. Limbo Project laat sinds lange tijd weer live van zich horen en is van plan deze trend door te zetten. Het volgende live-optreden staat gepland op zaterdag 21 januari tijdens onze eigen presentatie van de cd ‘Kiek op Kölle’ waar overigens de te spelen nummers bij TVL ook vanaf komen. Kijken dus, vanaf 16.00 uur en de doorlopende herhalingen de hele avond op TV Limburg!