‘Kiek op Kölle’, missie geslaagd!

Missie geslaagd! Het project ‘Kiek op Kölle’ is in alle opzichten geslaagd en heeft ons meer gebracht dan we gehoopt hadden. In juli van vorig jaar was het eerste nummer van dit project een feit nl. ‘Heivers gaon’. De maanden daarna is hard gewerkt aan het hele album waarvan 3 succesvolle singles zijn gehaald. Gevolg van dit alles waren een aantal fantastische optredens tijdens de 11devande11de in Maastricht, TV-optreden voor TVL, CD presentatie bij Café Sjrake in Roggel en als klapper ons optreden tijdens de Boétegewoeëne Boétezitting (incl. Zoepkoel) in Venlo. We kregen ongelooflijk veel positieve reacties op de cd, persoonlijk, via mail of reactieformulier van de website. Het is duidelijk dat het jasje van ‘Kölsche covers’ ons goed past. We zullen hier zeker een vervolg op maken, maar er zit nog zoveel meer ‘in de pen’. Plannen genoeg, binnenkort allemaal te volgen via deze website.

Nr. 8 in de Vastelaoves Limbo top 11!

We mogen dus nu officieel spreken van een echte Carnavalshit? In de Limbo top 10 van februari kwamen we met ‘t Sleutelgaat’ al binnen op een 3e plaats. Nu wil het feit dat er in februari bij L1 nog een hitlijst is, nl. de Vastelaoves Limbo top 11 met de beste Limburgse Vastelaoveshits van dit seizoen…volgens de jury dan! Met al die knallers van het LVK, Fabrizio, Rebzjie & John Coenen zijn we überhaupt al blij dat we in deze lijst staan, en ook nog eens op plaats 8! Het mag duidelijk zijn dat we ‘t Sleutelgaat op de (Brand Beer) Boètegewoeëne Boètezitting vol overgave zullen maken! Alaaf!

Limbo Project in de Zoepkoel!!!

Wat een nieuws! Precies 10 dagen voor aanvang van het evenement krijgen we de vraag of Limbo Project wilt spelen in de Zoepkoel! Het mag toch wel duidelijk zijn wat ons antwoord daarop is? JAO, JAO en JAO!!! ….en nog ‘ns JAO! Dit is natuurlijk de ultieme beloning voor alle inspanningen die we hebben verricht voor het project ‘Kiek op Kölle’. De afgelopen maanden hebben uiteraard volledig in dit teken gestaan. Optreden tijdens 11-11-11 in Maastricht, het uitbrengen van de cd ‘Kiek op Kölle’ waarvan maar liefst 3 nummers in de top 3 van de L1mbo top 10 zijn verschenen en nu dan het optreden in de Zoepkoel en nog 2 twee podia tijdens de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting in de Venlose binnenstad. Laot de Vastelaovendj mer beginne…Alaaf!

‘t Sleutelgaat nieuw binnen op 3 in L1mbo top 10!

Wat een geweldig nieuws. Onze nieuwe single ‘t Sleutelgaat komt nieuw binnen op nummer 3 in de februari aflevering van de L1mbo top 10! Dat betekend dat onze videoclip komende zaterdag en zondag op L1 televisie te zien zal zijn in TV-aflevering van de L1mbo top 10. De reacties op de videoclip zijn overweldigend. Wij zijn natuurlijk apetrots, zeker gezien het feit dat we dinsdagmorgen in allerijl de definitieve opnames pas hebben gemaakt. We zijn blij!