Nieuwe single ‘Plat du Jour’ L1-Radio

De nieuwe single ‘Door’ wordt geweldig goed opgepakt. En dit terwijl we nog volop bezig zijn om de videoclip af te ronden, de singles te versturen naar de diverse lokale radiostations etc. Misschien dat we zelfs een beetje overweldigd zijn door het ‘vroege succes’? Leuk om het nummer regelmatig te horen op o.a. L1-Radio, Omroep 3ML, Omroep Reindonk en Weert FM. Op L1-Radio is het nummer in het programma ‘Plat-eweg’ zelfs uitgeroepen tot ‘Plat du Jour’.

Er komen ook weer leuke aanvragen voor optredens binnen…klein en intiem, want dat is waar de band zich op gaat focussen. Akoestische sessies in café’s, kleine theaters, privé-optredens thuis, tuinfeesten etc? Daar waar onze muziek past… Leuke vooruitzichten!

Hier is hij dan… de nieuwe single ‘Door’!

Voorzijde hoes Limbo Project - DoorMet trots presenteert Limbo Project de nieuwe single ‘Door’. De tekst is gebaseerd op 6 vrienden die in de maand april van dit jaar de ‘Obesitas Cycling Tour 2014’ hebben gereden. Niet zomaar een tocht, maar van Parijs naar Roggel dus! Tekstschrijver en componist van het nummer is Roger van Zundert kreeg de verhalen van de vrienden van dicht bij mee en baseerde daar de tekst op. Maar het is meer dan dat… het is een lied over kameraadschap, ergens voor gaan, doorzettingsvermogen, niet opgeven… Waarschijnlijk zullen een hoop mensen zich kunnen identificeren met de inhoud van het lied. Tel daar een aanstekelijke melodie bij op en je hebt een nummer dat je gewoon niet uit je hoofd krijgt!

 

Namens Limbo Project, veel luisterplezier!

Klik hier voor het downloaden van de mp3

Nieuwe single in de startblokken! Gratis download!

Limbo_Project_01Het is bijna zover! Komende zaterdag zal Limbo Project hun nieuwe single live presenteren tijdens het ‘Sponsor-Bedankt-Event’ van de Obesitas Cycling Tour 2014. Niet geheel toevallig… de single is mede geïnspireerd op de gebeurtenissen tijdens deze tour. Maar het is meer dan dat, het is een lied over kameraadschap, ergens voor gaan, doorzettingsvermogen, niet opgeven… Waarschijnlijk zullen een hoop mensen zich kunnen identificeren met de inhoud van het lied. Tel daar een aanstekelijke melodie bij op en je hebt een nummer dat je gewoon niet uit je hoofd krijgt!

 

De single zal zaterdag  live worden gebracht op het Plazaplein op de Leistert in Roggel. Gevolgd door een kort akoestisch optreden (20:00 tot 20.30 uur). Maar… waarom wachten? De single is klaar, en we worden bedolven onder de vragen wanneer de single nu echt te horen is? L1 Radio heeft reeds de primeur gehad, althans… een klein stukje. Welnu… na een kort beraad hebben we besloten de single vanaf vrijdag-avond gratis ter download aan te bieden via deze website! Er wordt nog volop gewerkt aan de single-hoes en ook aan de videoclip wordt hard gewerkt. Even geduld dus nog!

 

Back on track! Nieuwe single onderweg…

Studio Limbo ProjectMisschien een tip voor andere bands die ‘vast zitten’? Laat even de elektrische gitaren weg en maak je bestaand repertoire louter akoestisch! Het zal niet voor iedere band werken… maar in ieder geval wel voor Limbo Project. Je wordt als muzikant gedwongen om anders te denken, anders te spelen… heel verfrissend, leerzaam en leuk!

 

De afgelopen weken heeft Roger mede door het ‘anders denken en spelen’ weer inspiratie gekregen. Akkoorden ‘rollen’ uit de gitaar, teksten vullen het geheel aan tot een aantal complete liedjes.

 

Op dit moment is de band bezig met repeteren van het nieuwe repertoire, het ‘eigen maken’. Roger heeft een aantal demo’s opgenomen die we als band nu naar onze hand gaan zetten. Het is zelfs al zover dat een nummer klaar is om uitgebracht te worden! Op 17 mei presenteren wij onze nieuwe single. Binnenkort meer hierover!