Officiële videoclip online!

Eindelijk… de officiële videoclip van de single ‘Alles dreijtj om dich’ is klaar! We zijn ontzettend in onze nopjes met het resultaat, mede door de actrice… zangeres Marleen Rutten. Het mag duidelijk zijn dat zanger Jean Stassen van Limbo Project zich wederom stiekem in de handjes wreef met zo’n tegenspeelster. Hoe dan ook… de beleving van het nummer wordt door de beelden versterkt, en dat is meer dan waar we op gehoopt hadden. Marleen, super bedankt voor de medewerking! Alles dreijtj om dich!

Nach van ‘t Limburgse Leed

logo-nach-van-t-leedLimbo Project is er helemaal klaar voor! Vanavond spelen we tijdens de Nach van ‘t Limburgse Leed in Sittard, bij ‘Ernesto’s‘ op de Markt 32. Dit wordt ons eerste volledige optreden na onze ‘Sabbatical’. We staan er om bekend niet heel veel live te spelen, dus als jullie Limbo Project live willen zien en horen is dit de uitgelezen kans!

 

Ons optreden zal bestaan uit voornamelijk eigen werk, welke we jullie in chronologische volgorde presenteren. Het nummer ‘Woearom’ was in 2005 het eerste nummer, de single ‘Alles dreijtj om dich’ het meest recente. We nemen jullie mee in een muzikale reis en laten horen wat er tussen deze twee nummers in met Limbo Project gebeurt is.

 

Toch komen ook liefhebbers van ‘covers’ aan hun trekken. Want dat is iets wat Limbo Project ook jaren gedaan heeft. Het vertalen van ‘Nederpop’ in het Limburgs. Benieuwd hoe nummers van ‘De Dijk’ klinken in het ‘plat’? Ook dit laten we in een kleine ode horen!

 

We beginnen vanavond exact om 23.00 uur en eindigen rond de klok van 01.00 uur. Welkom in Sittard!

Maud genomineerd voor ‘Jo Erens Priès’

Limbo Project is oorspronkelijk begonnen als ‘studio project’ waarbij steeds voor ieder nummer andere muzikanten en vocalen gezocht werden. Hoewel de opzet op dit moment anders is (o.a. vaste bandbezetting), kruipt het bloed waar het niet gaan kan. In 2013 hoorde Roger van Zundert het bijzondere talent van Maud van Montfort. Prompt werd besloten om dit talent te helpen met haar nog prille carrière (toen nog 16 jaar). We hebben samen het eerste Limburgstalige nummer voor haar opgenomen met de titel ‘Dankbaar’. Trots zijn we om nu te lezen dat Maud genomineerd is voor de Jo Erens Priès! Proficiat namens de mannen van Limbo Project!

 

Meer info over Maud >> klik hier <<

‘Alles dreijtj om dich’ is de nieuwe single!

Limbo Project heeft een nieuwe single, ‘Alles dreijtj om dich’. De tweede single alweer na onze kortstondige ‘sabbatical’. De akoestische instrumenten maken weer plaats voor elektrische gitaren, klinkt net wat rauwer dan ‘Door’… maar toch een onvervalste ‘eigen sound’. Natuurlijk willen wij de single nu meteen met iedereen delen! De officiële videoclip is nog niet klaar, vandaar dat we deze tijdelijke videoclip in elkaar hebben gestoken.

 

Limbo top 10 september: nummer 4!

Limbo Project logo Limbo top 10De single ‘Door’ staat in de Limbo top 10 van september op een nog heel verdienstelijke 4e plaats! Het nummer werd in mei van dit jaar uitgebracht en kwam in juli binnen op nummer 1. Dat we in september nog zo’n hoge positie vast weten te houden mag best bijzonder genoemd worden! We mogen toch wel stellen dat Limbo Project met de single ‘Door’ een succesvolle comeback heeft gemaakt na een tijdje een sabbatical te zijn geweest. Inspiratie alom, en ook nog eens bijzonder leuke optredens in het vooruitzicht. Neem maar eens een kijkje in onze agenda.

 

Afgelopen zomer heeft Limbo Project ook niet stilgezeten. Er is hard gewerkt aan nieuw materiaal waarvan in september ook een nieuwe single zal verschijnen. De release van deze single is in week 37… en dat is dus al heel snel! Hou de website en Facebook in de gaten!