Limbo Project te gast bij Weert FM

Limbo Project vlag Limburg

Op vrijdag 29 juni zijn Esther en Roger te gast in het programma ‘Op zien Limburgs’ van Weert FM. Gastheer is Marco Stals. In dit programma vertellen Esther en Roger over de nieuwe single ‘Ich wil’ en over de toekomstplannen van Limbo Project. Luister dus vanaf 19.00 uur via www.weertfm.nl.

‘Ich wil’ is de nieuwe single van Limbo Project!

Limbo Project is er ‘gruets op’ om na ruim twee jaar eindelijk de nieuwe single te mogen presenteren. De plannen lagen er al langer, het ontbrak enkel aan tijd om dit ook daadwerkelijk uit te voeren. Er moest zelfs een keuze worden gemaakt, live spelen of terug naar hoe het oorspronkelijk begonnen is… een studioproject dus. Dat laatste is het uiteindelijk geworden, alle rust en tijd om mooie liedjes te maken!

De single ‘ich wil’ is de eerste single uit dit studioproject. Zoals iedere single van Limbo Project weer volledig in eigen beheer gemaakt en opgenomen in de ‘thoes-studio’ in Roggel . Ook het lied zelf is volledig eigen werk, tekst en muziek door Roger van Zundert. De leadzang is onmiskenbaar van Esther Snijders die weer helemaal haar draai heeft gevonden in de Limburgse muziekscene, en daar zijn we blij mee. Luister maar eens naar ‘Ich wil’, dan weet u precies wat we hiermee bedoelen.

De eerste stap is gezet, volop bedrijvigheid in de studio en volop plannen voor nog veel meer nieuwe muziek. Voor nu wensen we u veel luister- en kijkplezier met de nieuwe single van Limbo Project, Ich wil!

Komende vrijdag release nieuwe single!

Limbo Project op de set van videoclip
Limbo Project op de set van de videoclip

Eindelijk, nog een paar dagen wachten en dan is de release van de nieuwe single van Limbo Project een feit! Afgelopen maandagavond hebben we bij zomerse temperaturen, onder het genot van de nodige drankjes ook de clip opgenomen! Op dit moment worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Spannend!

Nieuwe single in de startblokken!

Limbo Project studio zang
De laatste hand wordt gelegd aan de nieuwe single van Limbo Project!

De spanning is te snijden, de nieuwe single van Limbo Project staat in de startblokken! In principe zijn we zelfs met meerdere nummers bezig, maar vandaag is het besluit genomen om een ballad als nieuwe single te kiezen.

Het is mooi om het opbloeiende enthousiasme binnen de gelederen van Limbo Project te zien. De studio in Roggel is de plaats van waaruit de regie wordt gevoerd. Om en om zijn de muzikanten te gast om het betreffende nummer muzikaal vorm te geven. Esther Snijders heeft haar vocale visitekaartje inmiddels al afgegeven, het is puur nog het invullen van de details, afmixen en masteren en dan is de eerste single sinds twee jaar tijd weer een feit!