Limbo Project & Pim van Wylick… nieuwe single, unieke samenwerking!

Trots presenteert Limbo Project de nieuwe single ‘Ik wil ’t allemaol’! Voor dit ‘project’ zijn we een unieke samenwerking aangegaan met ‘Pim van Wylick’ uit Kessel die de leadvocals voor zijn rekening neemt. En zelfs meer dan dat!

Een samenwerking aangaan betekent ook dat er inspraak mag zijn op het voorgestelde nummer. We kwamen al snel tot een ‘dialect-barriére’! Waar Roger de tekst in het Roggels dialect schreef, kwamen we niet uit met bepaalde woorden. Zo ‘kalle’ ze niet in Kessel, maar ‘praote’ ze. Het woord ‘ich’ wordt ‘ik’ en zo zijn er nog wel wat voorbeelden te noemen. Zet je dit in dialect om, dan kloppen de rijmwoorden niet meer. Alle geluk dat Pim ook zijn kwaliteiten als tekstschrijver kon benutten, zodoende is er e.e.a. aan de tekst gewijzigd, waarbij de oorspronkelijke insteek bewaard is gebleven.

We mogen spreken van een geslaagde samenwerking… en mogen zelfs spreken van een zeer geslaagd project dat naar meer smaakt! Meer samenwerkingen met ook andere artiesten worden op dit moment besproken of zijn zelfs al beklonken. Komende maanden zullen de muzikanten van Limbo Project samen met diverse andere Limburgse artiesten veel in de studio in Roggel te vinden zijn voor het uitwerken van alle ideeën.

Veel luisterplezier met onze single ‘Ik wil ’t allemaol’. Ook te beluisteren op vrijwel alle streamingsdiensten!

Nieuwe single in aantocht!

Limbo Project heeft niet stilgezeten afgelopen zomer! Hoewel het begin dit jaar in de planning lag om vooral de live optredens weer op te pakken, hebben we vanwege de ‘Corona perikelen’ besloten om alle energie en creativiteit in studio-activiteiten te steken. Ook kwam het idee om de samenwerking met andere artiesten op te zoeken. We zijn immers als artiesten helaas minder op het podium te vinden, dus is er meer tijd voor b.v. studio-opnames en unieke samenwerkingen.

Zo ook voor onze nieuwe single, waar we de samenwerking opzochten met een Noord Limburgse zanger. De release staat gepland op zaterdag 29 augustus!