Decemberverrassing: ‘De reeje’

Met trots presenteert Limbo Project het laatste project van 2020! Onze ‘decemberverrassing’, en dit keer geen kerstsingle, maar een mooie ballad. Dit keer ook geen gast ‘leadzang’, maar een gastschrijver! Tekstschrijver is nl. Mark Bouwmans uit Weert die de tekst schreef n.a.v. het overlijden van zijn schoonmoeder.

Esther Snijders is letterlijk en figuurlijk de ster in deze mooie ballad. Bijzonder is dat ze zelf piano speelt en zingt. Geloof het of niet, dit was een ‘one take opname’ van Esther! Met zoveel gevoel en emotie gespeeld en gezongen. Zelf heeft ze de tekst vanuit het Weerts naar haar eigen Stramproys dialect omgezet, omdat zingen in je eigen dialect gewoon beter werkt, zeker bij zo’n gevoelig lied. In de studio hebben we de overige instrumenten en backing vocals toegevoegd, met daarin wel weer weer gastzang van Chantal van Zundert. die samen met Roger de backingvocals voor hun rekening nemen.

Speciale dank aan Reijnen piano’s in Roermond, waar we de clip tussen al die mooie piano’s mochten opnemen. Bedankt Huub voor de medewerking!

Limbo Project heeft ondanks, of ironisch genoeg juist dankzij de Corona pandemie nieuwe paden bewandeld. Mooi dat artiesten zich zo weten te vinden en een samenwerking zijn aangegaan. Zo hebben we toch iets positiefs uit dit jaar weten te halen. Nieuwe vriendschappen en plannen zijn ontstaan… klaar om 2021 vol goede moed te betreden!

Luister naar ‘De reeje’…