Geert Verschueren nieuw bandlid Limbo Project!

We zijn er nog stil van! Wat een mooie reacties op ons nummer ‘Det raaktj mich’. Op het moment van dit schrijven is alleen op Facebook al het nummer dik 775 keer gedeeld en heeft het bericht bijna 50.000 personen bereikt! De aanleiding voor het lied is helaas wat minder, maar toch mooi om te merken dat mensen de boodschap begrijpen en massaal meeleven met de getroffenen van het hoge water in Limburg.

Maar terug naar de muziek. Misschien hebben sommigen de stem al herkend, of op de radio al diverse keren vernomen dat Geert Verschueren deel neemt aan deze single? En ja, dat klopt dus. Maar het is deze keer geen ‘Limbo Project & ….’, maar gewoon ‘Limbo Project’….punt! Want we mogen trots aankondigen dat Geert vanaf heden deel uit maakt van Limbo Project. Voor sommigen misschien een onverwachte wending, maar Geert volgt Limbo Project al jaren en heeft nooit onder stoelen of banken gestoken ‘fan’ te zijn van de band. Met een aantal mooie projecten in het vooruitzicht zochten we een gitarist/vocalist. En tja, iedereen die Geert kent weet dat dit wel goed zit! Geert, welkom bij de club… de start met ‘Det raaktj mich’ was in ieder geval al goed!

Als laatste delen we nog even een link naar de single ‘Det raaktj mich’ op diverse streamingsdiensten: //distrokid.com/hype…/limboproject/det-raaktj-mich-2

Geert Verschueren, nieuw bandlid Limbo Project
Geert Verschueren, nieuw bandlid Limbo Project