‘Ich wil’ is de nieuwe single van Limbo Project!

Limbo Project is er ‘gruets op’ om na ruim twee jaar eindelijk de nieuwe single te mogen presenteren. De plannen lagen er al langer, het ontbrak enkel aan tijd om dit ook daadwerkelijk uit te voeren. Er moest zelfs een keuze worden gemaakt, live spelen of terug naar hoe het oorspronkelijk begonnen is… een studioproject dus. Dat laatste is het uiteindelijk geworden, alle rust en tijd om mooie liedjes te maken!

De single ‘ich wil’ is de eerste single uit dit studioproject. Zoals iedere single van Limbo Project weer volledig in eigen beheer gemaakt en opgenomen in de ‘thoes-studio’ in Roggel . Ook het lied zelf is volledig eigen werk, tekst en muziek door Roger van Zundert. De leadzang is onmiskenbaar van Esther Snijders die weer helemaal haar draai heeft gevonden in de Limburgse muziekscene, en daar zijn we blij mee. Luister maar eens naar ‘Ich wil’, dan weet u precies wat we hiermee bedoelen.

De eerste stap is gezet, volop bedrijvigheid in de studio en volop plannen voor nog veel meer nieuwe muziek. Voor nu wensen we u veel luister- en kijkplezier met de nieuwe single van Limbo Project, Ich wil!