Limbo Project in de halve finale van het LVK 2023!

Nou.. dat was even een verrassing!? Geheel onaangekondigd hoorde heel Limburg op maandag 12 december in een uitzending van L1 Radio dat Limbo Project door was naar de halve finale van het LVK. “Deden jullie mee dan”? Ja dus! En het klopt… geheel onaangekondigd!

Hoe dan? Nou… het idee is afkomstig van Geert Verschueren die Roger van Zundert verraste met een telefoontje: “zullen we meedoen aan het LVK?”. Roger: “Wat moeten wij bij het LVK?”. Feit is wel dat Limbo Project precies 11 jaar geleden al eens live op ‘de11devande11de’ en op de ‘Boetegewoëne Boetezitting’ heeft gespeeld. Dus helemaal vreemd was dit ons allemaal niet. Daarbij vieren alle leden volop ‘vastelaovend’. Dus ja, in dat perspectief gezien?

Zo gezegd zo gedaan (het was rond 11-11), er werd in krap 3 weken tijd een lied geschreven en in eigen beheer opgenomen. Precies op tijd voor de deadline van inschrijving voor het LVK. En ja… voor ons was het net zo’n verrassing als voor iedereen, we staan in de halve finale van het LVK!