Limbo Project komt met single …steun en medeleven slachtoffers hoog water in Limburg

Limbo Project – Det raaktj mich

Afgelopen week zagen we de verschrikkelijke gevolgen van het hoge water door heel Limburg, en dat raakte ons. Slechts één appje was voldoende om de hele band te motiveren om een lied op te nemen als steun en medeleven voor een ieder die op welke manier dan ook slachtoffer is geworden van het hoge water in Limburg. 

In drie dagen tijd werd de tekst geschreven en het geheel opgenomen. Voor de tekst riepen we hulp in van Bas Keltjens, die vrijwel meteen toezegde en samen met Roger van Zundert de tekst schreef. De muziek is tevens geschreven door Roger.

Het is een lied dat niet enkel over het hoge water gaat, maar vooral over de veerkracht van de Limburgers. Dat we er zijn om elkaar te helpen, voor elkaar klaar staan in tijden van nood. Maar ook dat we trots zijn op Limburg, met- of zonder hoog water. 

We hopen met deze single mensen ook te motiveren om royaal te doneren aan de slachtoffers van deze ramp of hulp in andere zin. Het heeft ons zeer geraakt, vandaar dat we de single dan ook de titel ‘Det raaktj mich’ hebben gegeven.

Onderstaande link verwijst naar de L1 pagina ‘Helpende handen’ waarop diverse initiatieven worden getoond. Laten we elkaar helpen in een tijd waar veel particulieren en ondernemers het moeilijk hebben door het hoge water. Namens Limbo Project alvast bedankt!

//l1.nl/HELPENDEHANDEN