Limbo Project & Marleen Rutten

Tadaaah, tussen alle Vastelaovesmeziek komt Limbo Project samen met Marleen Rutten met een vrolijk ‘mainstream liedje’ met de titel ‘Miër den ich verdeen’.

Het musiceren met een heuse band betekend ook de mogelijkheid om eens iets ‘anders dan anders’ te doen. En zo is het ook met deze single gegaan. Toen Roger aan Marleen vroeg “waat vinjs dich leuk om ’ns te make?”. Toen liet Marleen weten wel eens een ‘country-achtig’ liedje te willen opnemen. En zo ontstond dus ‘Miër den ich verdeen’.

De clip is ook een verhaal apart. Er moest gezocht worden naar een tegenspeler voor Marleen. Al snel werd Andy Croonenberg genoemd, die ook al even snel ja zei tegen zijn rol in dit verhaal. Alleen… hoe neem je nu iets ‘Corona-proof’ op als je over je grote liefde zingt? Met ‘gepaste afstand’ dus! Jammer… dat zeker, maar het gaat nu even niet anders. Al met al is het een leuke vrolijke clip geworden met spraakmakende beelden die tijdens de opnames voor hilarische momenten zorgden. Allen dat al was een feest om te doen.

Veel luister- en kijkplezier met ‘Miër den ich verdeen!’.

Zeer binnenkort overigens ook op alle ‘streaming media’ zoals Spotify, AppleMusic, iTunes, Deezer enz. te beluisteren!