Limbo Project & Pim van Wylick… nieuwe single, unieke samenwerking!

Trots presenteert Limbo Project de nieuwe single ‘Ik wil ’t allemaol’! Voor dit ‘project’ zijn we een unieke samenwerking aangegaan met ‘Pim van Wylick’ uit Kessel die de leadvocals voor zijn rekening neemt. En zelfs meer dan dat!

Een samenwerking aangaan betekent ook dat er inspraak mag zijn op het voorgestelde nummer. We kwamen al snel tot een ‘dialect-barriére’! Waar Roger de tekst in het Roggels dialect schreef, kwamen we niet uit met bepaalde woorden. Zo ‘kalle’ ze niet in Kessel, maar ‘praote’ ze. Het woord ‘ich’ wordt ‘ik’ en zo zijn er nog wel wat voorbeelden te noemen. Zet je dit in dialect om, dan kloppen de rijmwoorden niet meer. Alle geluk dat Pim ook zijn kwaliteiten als tekstschrijver kon benutten, zodoende is er e.e.a. aan de tekst gewijzigd, waarbij de oorspronkelijke insteek bewaard is gebleven.

We mogen spreken van een geslaagde samenwerking… en mogen zelfs spreken van een zeer geslaagd project dat naar meer smaakt! Meer samenwerkingen met ook andere artiesten worden op dit moment besproken of zijn zelfs al beklonken. Komende maanden zullen de muzikanten van Limbo Project samen met diverse andere Limburgse artiesten veel in de studio in Roggel te vinden zijn voor het uitwerken van alle ideeën.

Veel luisterplezier met onze single ‘Ik wil ’t allemaol’. Ook te beluisteren op vrijwel alle streamingsdiensten!