Limbo Project & Ronald Pijls… een nieuwe single met een nieuwe samenwerking!

Nauwelijks nog bekomen van het succes van onze laatste single ‘Ik wil ’t allemaol’ samen met Pim van Wylick… staat de opvolger alweer klaar! Ditmaal zochten we de samenwerking op in het zuiden van onze provincie, Landgraaf om precies te zijn.

We zijn verheugd om Ronald Pijls aan te mogen kondigen als zanger van de single ‘Euver’. Het toeval wil dat Ronald zo’n 15 jaar geleden een album uitbracht met soortgelijke Limburgstalige popsongs. Juist in de periode dat Limbo Project ontstond als ‘zolderkamer project’ en ook de eerste single uitbracht. Er is altijd een hele goede band geweest tussen Ronald en Limbo Project, maar tot een echte samenwerking heeft dit nooit mogen leiden… tot nu dus!

De single:
Het nummer ‘Euver’ heeft maar liefst 10 jaar kunnen ‘rijpen’. Toen ontstond de basis van dit nummer tijdens een repetitie van de band. Al ‘jammend’ speelde Jean Stassen een aantal akkoorden op zijn gitaar waarna de hele band inhaakte. Op dat moment werd het opgenomen door Roger die er diezelfde avond nog een melodielijn met tekst op maakte. Daar is het dus 10 jaar bij gebleven, totdat Roger de opname dit jaar herontdekte. De tekst werd iets aangepast alsook het arrangement. Terug de studio in en opnemen maar.
Als vocalist werd Ronald voorgesteld en dus ook benaderd, die op zijn beurt geen enkele bedenktijd nodig had! “Natuurlijk doe ik graag mee!”. En zo was het feitelijk binnen twee weken helemaal beklonken met een resultaat waar we zelf meer dan tevreden mee zijn. Het heeft zo moeten zijn!

De videoclip:
De videoclip was in eerste instantie nog een zorgenkindje. Want hoe nemen we als band de clip ‘Corona-proof’ op? Ook hier is een creatieve oplossing voor bedacht om iedereen die aan de single heeft meegewerkt apart te (laten) filmen in hun eigen stad of gemeente. Samenwerken is ook gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Ronald Pijls tekent voor de montage van de videoclip!

De single ‘Euver’ is de tweede in een reeks van samenwerkingen met diverse Limburgse artiesten, en zeker nog niet de laatste! Op dit moment zijn we alweer bezig met een aantal leuke, unieke en vooral ook uitdagende samenwerkingen. Maar eerst deze!

Met trots presenteren we ‘Limbo Project & Ronald Pijls’ met het nummer ‘Euver’.
Uiteraard ook te vinden op alle bekende streamingsdiensten!