Nieuwe single Limbo Project een feit!

Laten we dit verhaal eerst beginnen met te zeggen dat we op 11-11-11 een fantastische dag hebben beleefd. Spelen voor een vol Vrijthof in Maastricht (20.000 man!) is een geweldige ervaring. De reacties waren lovend, met name voor één nummer nl. “Ich höb dit leedje besteldj”. Dit heeft ons doen besluiten dit nummer op single uit te brengen. Zoals bekend zit Limbo Project midden in het project ‘Kiek op Kölle’, waar wij onze blik werpen op Keulse muziek. Wanneer exact is nog niet bekend, maar in ieder geval voor Vastelaovendj zullen we de cd ‘Kiek op Kölle’ presenteren.

De single ‘Ich höb dit leedje besteldj’ is origineel van de Kölsche band Paveier. We werden voornamelijk gegrepen door de prachtige melodie-lijnen. Het geheel is voorzien van een eigen pakkende tekst, afwijkend van het origineel. Het nummer werd eerder in Limburg al meerdere keren gecoverd, dit heeft ons er niet van weerhouden om het nummer toch uit te brengen, het kan wat ons betreft niet genoeg ten gehore worden gebracht.

We zijn in ieder geval heel blij met het resultaat, een opzwepend walsritme…duidelijk gebracht door een band die graag de nummers ‘pittig’ brengt. We hopen dat u er net zoveel plezier aan beleeft als wij dat doen!